Pagina's

donderdag 28 mei 2009

Patru legi fundamentale pentru obtinerea succesului


Patru legi fundamentale

Patru legi fundamentale decurg direct din legea cauzei si a efectului. Acestea, stau la baza tuturor legilor despre care veti citi in aceasta carte.

Cela patru mari legi sunt: legea convingerii, asteptarilor, atractiei si corespondentei.

Acestea sunt sublegile legii cauzei si efectului care ofera explicatii cu privire la succesul si realizarile, fericirea si nefericire, prosperitatea si energia din viata.

Legea Convingerii

Orice credeti cu adevarat, din toata fiinta, devine realitate.
Intotdeauna reactionati conform convingerilor dvs, in special conform convingerilor dvs despre propria persoana. Convingerile dvs actioneaza ca un set de filtre care elimina informatiile ce nu sunt conforme lor.
Nu credeti neaparat ceea ce vedeti ci mai degraba vedeti ceea ce credeti deja. Respingeti informatiile care contrazic ceea cea ati hotarat sa credeti fie ca prejudecatile si convingerile dvs se bazeaza pe fapte reale sau imaginare.
A avea o prejudecata inseamna a avea o ideea preconceputa, adica a ajunge la o concluzie inainte de a avea informatii, sau a ajunge la o concluzie contrara in ciuda informatiilor.
Una dintre cele mai bune strategii in obtinerea succesului este sa va abtineti de a judeca alti oameni sau alte situatii, pana nu aveti suficiente motive pentru a lua o decizie corecta. Si in primul rand trebuie sa va abtineti de la a avea idei preconcepute despre dvs si despre posibilitatile dvs.
Convingerile dvs despre posibilitatile adanc inradacinate in propria persona si despre posibilitatile dvs ar putea sa nu fie deloc adevarate. Cele mai nocive convingeri pe care le aveti sunt convingerile autolimitative.
Acestea apar ori de cate ori considerati ca sunteti limitat intr-un fel sa altul. De exemplu s-ar putea sa considerati ca sunteti mai putin talentati sau capabil decat altii; s-ar putea sa credeti ca altii va sunt superiori intr-un fel sau altul; s-ar putea sa fi cazut in capcana deseori intalnita de a va subaprecia si de a va angaja sa faceti mult mai putin decat sunteti cu adevarat capabili. Aceste convingeri autolimitative actioneaza asemenea unor frane asupra potentialului dvs; Va pun piedici.
Ele dau nastere celor doi mari dusmani ai succesului personali: indoiala si frica.

Va paralizeaza si va fac sa ezitati atunci cand trebuie sa va asumati riscurile inteligente necesare pentru atingerea adevaratului dvs potential.
Adevarul este ca nimeni nu este mai bun decat dvs si nimeni nu este mai destept decat dvs, daca altii se descurca mai bine, acest lucru sedatoreaza ca si-au dezvoltat talentele si abilitatile mai bine decat dvs
Au invatat inaintea dvs legea cauzei si efectului pe care au aplicat-o in viata si in munca lor inaintea dvs si orice ar fi facut oricine altcineva in mod rezonabul puteti face si dvs.
Trebuie doar sa invatati cum.

Haideti sa vedem cum puteti aplica aceasta lege imediat:

1 Eliberati-va mintea de indoiala si teama; imaginati-va ca nu aveti limite; ce lucru extraordinar ati visa sa realizati, daca ati sti ca nu veti esua.
Daca ati avea timpul, banii, talentul si relatiile pe care vi le-ati dorit intotdeauna ce v-ati hotara sa faceti, sa fiti sau sa aveti in viata dvs.

2 Luptati in permanenta impotriva convingerilor autolimitative care va impiedica sa progresati;
Majoritatea oamenilor sunt orbi in aceasta zona; au nevoie de reactia sincera a unei persoane care ii cunoaste si care doreste sa fie sincera cu ei.
Mergeti la o persoana pe care o cunoasteti si intrebati-o daca observa ca dvs ati detine anumite convingeri care va determina sa aveti un randament sub potentialul dvs.

Va plac broastele?

Pe mine m-au inebunit... le ascult tot timpul..



Eram sa uit...de concert, asta e putin, eu le aud cu sutele...cum fredoneaza...



Asculta mai multe audio Muzica »