Pagina's

zaterdag 16 mei 2009

Scor 2-0 -- Poli Iasi a invins Gaz Metan Medias

Poli Iaşi a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Gaz Metan, în etapa a 31-a a Ligii I, şi s-a distanţat la cinci puncte de medieşeni, aflaţi pe locul 15, primul retrogradabil.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+4 Fluier final. Poli Iaşi câştigă cu 2-0 şi este aproape sigură că va juca şi la anul în Liga I.

Min. 84 Golul doi a încins spiritele, Florin Lazăr l-a îmbrâncit din spate pe Andrei Cristea, iar jucătorii s-au încăierat undeva la mijlocul terenului. Florin Lazăr (Gaz Metan) a primit cartonaşul roşu.

Min. 82 2-0 Sfârlea (Poli Iaşi)

Andrei Cristea a purtat o acţiune pe dreapta, a centrat în faţa porţii, la prima bară, unde Sfârlea a pus stângul şi a trimis balonul la colţul lung, chiar de sub nasul lui Vâtcă.

Min. 78 Medieşenii continuă să rateze exasperant de mult, la fel ca în alte meciuri. Acelaşi Eric a trecut pe lângă gol când a reluat cu capul, cu pământul, de la 13 metri, dar mingea a sărit peste poarta lui Brăneţ.

Min. 54 Eric (Gaz Metan) pătrunde în careu şi cade în urma unui duel cu Bersnjak, dar centralul Deaconu a lăsat jocul să continue.

Min. 49 Ocazie uriaşă pentru Gaz Metan: Eric a scăpat singur spre poartă, dar a şutat în Brăneţ, ieşit în întâmpinare. Portarul a rămas la pământ, după ce s-a ciocnit cu Jovanovic, mingea a ricoşat la Kubala, care a trimis spre poarta goală de la 40 de metri, dar Lucian Munteanu a respins cu capul de pe linie. Gazdele conduc în continuare cu 1-0.

Min. 46 S-a reluat jocul la Iaşi.

Min. 45 Pauză. Poli Iaşi intră la vestiare cu un avantaj minim.

Min. 42 Andrei Cristea (Poli Iaşi) insistă pe stânga, centrează în faţa porţii, dar mingea a fost trimisă de Viveiros paralel cu poarta şi până la urmă a ieşit în aut.

Min. 30 Golul le-a dat aripi gazdelor, care atacă din ce în ce în ce mai periculos poarta lui Vâtcă. Acesta din urmă a salvat un gol ca şi făcut, scoţând de sub bară o minge trimisă cu capul de Andrei Cristea.

Min. 24 1-0 Petar Jovanovic (Poli Iaşi)

Viveiros a pătruns în careu pe dreapta, a reuşit să păstreze mingea în teren, a săltat-o peste apărarea oaspeţilor, iar Jovanovic a marcat cu latul, fără preluare, de la 8 metri.

Min. 20 Gaz Metan a început meciul mai bine şi şi-a creat câteva ocazii uriaşe de a marca, prin Kubala, Boaru, Bud şi Hoban, însă nu a reuşit să deschidă scorul.
Sursa realitatea.net