Pagina's

donderdag 18 september 2008

Stand up comedy Iasi 2008

Acum am ajuns acasa...
Cel mai tare a fost Raduuuuuu!!!!
Nu mai am chef sa scriu nik, mi-e prea somn si nu vreau sa-mi stric seara murind de somn in fata laptopului si povestindu-va de aceasta trupa.
Va las k sa muriti de ciuda ca n-ati fost si ...pe data viitoare.


Va urma

Tratamentul Tulburarilor de Comportament

Intotdeauna mi s-a parut interesanta meseria de psihiastru.
In mileniul III, depresia se va numara printre primele boli existente in top.

Care sunt cauzele pentru care oamenii vor fi deprimati?

Izolarea- este una din cauze. Aceasta ce intampla la persoanele care se simt neintelese de societate si se inchid in sine, cele care nu se pot exterioriza in anumite medii si asta fiindca societatea apreciaza in majoritatea cazurilor persoanele sociabile, comunicative si incearca sa le excluda pe cele mai "timide".
Si de unde a aparut aceasta obesesie pentru persoanele comunicative?
Advertising-ul, Publicitatea se ocupă cu
promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor şi ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje plătite. Scopul direct ale acestor mesaje este stimularea dorinţelor clienţilor potenţiali, şi formarea asociaţiilor pozitive în legătură cu produsul sau compania promovată, scop care este atins prin folosinţa metodelor de manipulare psihologică mai mult sau mai puţin subtile.

Peste 76.000 de firme au fost infiintate in primul semestru al anului

Numarul firmelor nou infiintate in primul semestru al anuluis-a ridicat la 76.083, in crestere cu 3.5% fata de o perioada similara a anului trecut, cand au fost inregistrate 73.446, potrivit ONRC.

potrivit http://www.banknews.ro/