Pagina's

dinsdag 2 december 2008

Un fel de "arta seductiei" la noi

Un site despre psihologia relaţiilor dintre bărbaţi şi femei, seducţie, atracţie şi alte lucruri utile.

Erik Von Markovik is better known by the stage name Mystery, is featured in the VH1 reality television series The Pick-up Artist.

Mystery's contributions to the seduction community are collected and taught as the Venusian Arts by the company of the same name, formerly called the Mystery Method.

Jimmy Kimmel Hosts Mystery de laVH1's The PickUp Artist.
Mystery and Kimmel discuta despre ce face un pickup artist ,
Pentru mai multe informatii http://www.pickuptara.com

Alte linkuri:
artaseductiei.ro/
www.nonverbal.ro/
www.seductiatrupului.ro/
www.cinemarx.ro/filme/Arta-seductiei-The-Shape-of-Things-11092.html
articole.famouswhy.ro/arta_seductiei
http://www.charismaarts.com/
http://www.youtube.com/watch?v=3pM77Xt4rVk

Cum sa iti faci un website fara bataie de cap si cu investitie minima



Pentru a avea un site pe internet trebuie mai intii sa aveti un nume de domeniu si un spatiu de gazduire.
Joomla! este disponibil GRATUIT si face subiectul articolului de fata.

Ce este Joomla!?

Programul este un Content Management System (CMS), premiat in nenumarate ocazii, si care te ajuta sa construiesti website-uri si alte puternice aplicatii online. In plus, Joomla! este o solutie Open Source, adica este disponibil tuturor in mod gratuit.
Joomla! permite realizarea de pagini web, dar si de bloguri sau multe alte aplicatii online, totul fiind simplu de modificat chiar si de catre un utilizator care nu are idee de PHP, HTML sau alte denumiri ‘’extraterestre’’. Avantajele aplicatiei sint: instalarea usoara (exista si traducere in romana) si administrarea simpla pentru aproape oricine a paginilor web. De fapt, daca stiti sa folositi Word-ul nu ar trebui sa aveti probleme prea mari in utilizarea aplicatiei.
Este o alternativa net superioara pentru cei care vor sa-si faca o pagina web personalizata, care sa nu arate ca cele generate de tot felul de aplicatii online care iti promit un site in 5 minute si arata la fel ca a altor mii de utilizatori...
In cazul in care aveti de gind sa creati ceva decent fara bataie de cap, Joomla! este ceea ce va trebuie.

Joomla! in actiune

Ca infrastructura, aplicatia este folosita peste tot in lume, de la conceperea unor mici pagini personale si pina la aplicatii web complexe. Iata citeva modalitati de folosire a acestui soft: websiteuri pentru corporatii sau portaluri web, comert on- line, website-uri pentru firme mici sau pentru organizatii non-profit, aplicatii guvernamentale, aplicatii intranet si extranet
pentru corporatii, website-uri pentru ziare si reviste, scoli, biserici, pentru familii sau persoane individuale, portaluri pentru comunitati online etc. Asadar, posibilitatile sint nenumarate!
Joomla! poate fi folosit pentru a administra cu usurinta orice componenta a website-ului, de la adaugarea de text si imagini, la actualizarea unui catalog cu produse sau chiar la realizarea de sondaje online.

Joomla! pentru utilizatori

Pachetul de baza este conceput pentru a putea fi instalat cu usurinta chiar si de nespecialisti in programare. Odata instalata si functionala, aplicatia este foarte simplu de ‘’minuit’’, chiar si de catre un utilizator atehnic care doreste sa adauge continut, sa actualizeze imagini sau sa administreze date sensibile ce ajuta la functionarea optima a organizatiei sau companiei. Orice persoana care are cunostinte primare de MS Word poate invata
cu usurinta sa administreze un site cu Joomla!
Printr-o interfata web simpla veti putea sa adaugati foarte usor articole, sa administrati pagini cu detaliile angajatilor, oferte de munca, imagini cu produse. Puteti concepe un numar nelimitat de sectiuni sau pagini pe site.

Modernizarea Joomla!

Imediat dupa instalare, softul se descurca de minune cu administrarea continutului necesar dezvoltarii site-ului vostru.
Pentru multi utilizatori insa, adevarata putere a Joomla! consta in framework-ul care ofera programatorilor posibilitatea de a construi add-on-uri si extensii extrem de puternice. Iata doar citeva exemple dintre sutele de extensii oferite gratuit pentru Joomla!: constructor dinamic de forumuri, directoare economice sau organizationale, administrare directoare, galerii de imagini si multimedia, solutii e-commerce si cos de cumparaturi, calendare, software specific blogurilor, servicii directoare, instrumente de colectare si raportare a diferitelor date, servicii de inscriere si multe altele
Multe companii si organizatii au cerinte web care depasesc cu mult oferta de baza a pachetului Joomla! sau extensiilesale gratuite. Din fericire, aplicatia ofera un framework foarte flexibil, permitind dezvoltatorilor sa realizeze add-on-urisofisticate si sa imbunatateasca Joomla! in nenumarate modalitati.
Folosind framework-ul, dezvoltatorii pot realiza cuusurinta orice tip de aplicatie potrivita nevoilor lor, ca de exemplu: sisteme e-commerce integrate, sisteme de control ainventarului, instrumente de raportare a datelor, cataloage personalizate cu diverse produse, sisteme de rezervari,interconectari intre aplicatii etc.
Nu uitati un element important: daca organizatia sau compania dvs. angajeaza un dezvoltator Joomla! sau construiti oaplicatie in jurul framework-ului, veti avea un produs care nu va fi afectat de legile de proprietate intelectuala sau drepturide autor!Puteti afla mai multe despre dezvoltarea cu ajutorul framework-ului Joomla! in sectiunea dedicata programatorilor.
Frumusetea acestui soft consta in faptul ca puteti folosi framework-ul gata facut pentru a va personaliza aplicatiile intr-unmod cit mai familiar si flexibil.Care-i ‘’smecheria’’? De ce softul este gratuit?Nu exista nici o smecherie! Joomla! este oferit gratuit, fiind disponibil tuturor sub Licenta GPL.

Pentru multe aplicatii web,acest soft se potriveste ca o manusa. Cu fiecare noua versiune sint adaugate componente si functionalitati noi. Maimulte informatii in limba romana puteti gasi pe websiteul comunitatii Joomla! Romania

www . joomla . com