Pagina's

vrijdag 26 september 2008

Romanian Music Awards Iasi 5 octombrie


Romanian Music Awards


De astazi receptia Music Channel se face si in spatiul virtual, 24 de ore din 24, accesand www.1music.ro.

Aveti o sansa in plus sa ii sustineti pe artistii vostri favoriti, traind emotia decernarii premiilor Romanian Music Awards 2008, in direct de la Iasi si online.

Pana atunci te asteptam sa profiti de ocazie si sa accesezi www.1music.ro, unde te poti bucura de receptia programelor Music Channel si poti vota in continuare artistii tai preferati la cele 14 categorii de anul acesta din cadrul Romanian Music Awards 2008.


Romanian Music Awards 2008 la Iasi, este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Kanal D si al Primariei si Consiliului Local din Iasi.

Sponsori Romanian Music Awards 2008: Orange, Palas, Dolce, Jaguar Land Rover.


Despre Music Channel:
Music Channel apartine companiei SC Music Channel SRL si este o investitie privata cu capital integral romanesc. Postul emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana programe destinate publicului tanar si este receptionat la nivel national prin intermediul companiilor de cablu TV si DTH din Romania.

Despre Radio 21:
Number 1 Hit Radio inseamna ca Radio 21 spune lucrurilor pe nume, este postul de radio care difuzeaza cea mai buna muzica, cele mai tari hituri ale momentului,; este vocea ascultata de publicul tanar atunci cand vine vorba de muzica; este postul care a lansat cele mai multe hituri ale ultimilor 3 ani, piese care au ocupat apoi primele locuri in topurile tuturor radiourilor din Romania.

Pentru informatii suplimentare:
Mob: 0770 111 111
E-mail: office@1music.ro
http://www.1music.ro